Wie ktoś gdzie mogę kupić obrazy w częściach? |
10-19-2017, 06:38 AM
|
|||
|
|||
Wie ktoś gdzie mogę kupić obrazy w częściach?
Niedawno odebrałam mieszkanko i właśnie je urządzam. Chciałabym, żeby miało niepowtarzalny charakter, a odwiedzający od razu sporo wiedzieli na mój temat. Dlatego postanowiłam ozdobić ściany obrazami ze zwierzętami. Nie mogę mieć żywych, więc będę chociaż miała obrazy. Pomożecie mi je gdzieś znaleźć?
|
|||
10-19-2017, 07:03 AM
|
|||
|
|||
Przyznaję, że pomysł jest dobry, bo obrazy w częściach świetnie będą pasowały do nowego i zapewne nowoczesnego wnętrza. Sklep z tego linku: http://naklejkomania.eu/150-obrazy-czesciowe-tryptyki zadbał o to, aby każdy był w stanie znaleźć obraz zgodny ze swoimi zainteresowaniami. Czy tryptyk, czy dzielony na pięć części, każdy z tych obrazów pomoże wyrazić siebie.
|
|||
10-19-2017, 09:05 AM
|
|||
|
|||
I mają też motywy zwierzęce? Poważnie?
|
|||
10-19-2017, 10:39 AM
|
|||
|
|||
Zwierzęta to jedna z kategorii z kilkoma podkategoriami. A więc są psy, koty i konie, a także sporo dzikich zwierząt.
|
|||
10-19-2017, 12:25 PM
|
|||
|
|||
A motylki, mają też motylki.
|
|||
10-19-2017, 01:49 PM
|
|||
|
|||
Jak bardzo chcesz, to możesz sobie kupić motyle na ścianę 3d zamiast obrazu. Można nimi dekorować nie tylko ściany czy sufity, ale także meble czy nawet lodówkę. Popatrz tu: http://naklejkomania.eu/motyle-3d/13163-...agnes.html, a przekonasz się, że można z nim stworzyć super aranżacje wykazując się kreatywnością.
|
|||
10-19-2017, 03:48 PM
|
|||
|
|||
Super! A z czego są te motylki i jak się je przytwierdza?
|
|||
10-19-2017, 06:17 PM
|
|||
|
|||
Motylki są wykonane z plastycznego tworzywa PCV. Oferowane są w wielu pastelowych kolorach. Mocuje sie je na taśmę dwustronną lub magnes.
|
|||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|