Kursy rosyjskiego |
08-08-2016, 07:25 AM
|
|||
|
|||
Kursy rosyjskiego
Poszukuję kogoś kto prowadzi kursy z rosyjskiego, województwo podkarpackie. Czy ktoś mógłby polecić kogoś sprawdzonego?
|
|||
08-08-2016, 08:09 AM
|
|||
|
|||
Kursy rosyjskiego
To zależy co to ma być za kurs. Czy dla studenta, dla maturzysty, czy pod kątem wyjazdu do Rosji, czy hobbystycznie.
|
|||
08-08-2016, 09:09 AM
|
|||
|
|||
Kursy rosyjskiego
Pod kątem wyjazdu. Terminologia biznesowa.
|
|||
08-08-2016, 09:57 AM
|
|||
|
|||
Kursy rosyjskiego
To mogę polecić osobę, która robi tłumaczenia z rosyjskiego i poza tym prowadzi kursy właśnie pod kątem wyjazdów zagranicznych.
|
|||
08-08-2016, 12:39 PM
|
|||
|
|||
Kursy rosyjskiego
A możesz napisać coś więcej. Ile trwa, jakie koszty itd.
|
|||
08-08-2016, 02:50 PM
|
|||
|
|||
Kursy rosyjskiego
To też zależy od tego, ile masz czasu i do czego ci ten kurs jest potrzebny. I też od jakiego poziomu zaczynasz.
|
|||
08-08-2016, 04:04 PM
|
|||
|
|||
Kursy rosyjskiego
Poziom jakiś już mam, bo swojego czasu zrobiłem kurs. Teraz chodzi mi o konkretne specjalistyczne słownictwo z mojej branży i ogólnie o „odświeżenie” wiadomości przed wyjazdem, ale w takiej praktycznej formie, to znaczy żeby to był raczej konwersacyjny kurs, a nie gramatyka i pisownia. Przede wszystkim chodzi właśnie o rozmowę. W czytaniu raczej nie mam kłopotów, to mogę sobie sam opanować, z mówionym językiem już jest troszkę trudniej i tu potrzebuję właśnie pomocy.
|
|||
08-08-2016, 05:28 PM
|
|||
|
|||
Kursy rosyjskiego
To tłumaczka, o której pisałem robi też specjalistyczne przekłady z rosyjskiego i na rosyjski, więc nie powinno być problemu. Długość kursu myślę możesz sobie indywidualnie dostosować, przecież ci nikt nie każde siedzieć w ławce określoną ilość czasu. Na pewno można się umówić konkretnie pod naukę słownictwa z danej branży.
|
|||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|