Gdzie naprawia się laptopy? |
06-24-2016, 01:47 AM
|
|||
|
|||
Gdzie naprawia się laptopy?
Ludzie, pomóżcie, bo mam kłopot z laptopem, musze znaleźć dobrą firmę która naprawia laptopy i to tak na wczoraj, wiecie. Znacie gdzieś kogoś, to napiszcie, gdzie jechać lbo dzwonić, ok.?
|
|||
06-24-2016, 03:16 AM
|
|||
|
|||
A co się stało? Może nie warto naprawiać laptopa? Czasami koszty reanimacji sprzętu przewyższają cenę nowego..
|
|||
06-24-2016, 05:28 AM
|
|||
|
|||
Daj spokój, to nowa rzecz, względnie, nie mam ochoty już jej na straty spisywać, dlatego szukam firmy która mi realnie oceni, co i jak ze sprzętem.
|
|||
06-24-2016, 08:27 AM
|
|||
|
|||
Hejka, ja znam dobrych ludzi w Warszawie, naprawiających przegrzane laptopy, to sprawdzony adres, korzystam z niej ja i połowa moich znajomych. Chciałbyś namiary na nich?
|
|||
06-24-2016, 08:53 AM
|
|||
|
|||
Skoro piszesz, że sprawdzony adres, to jasne, dawaj, dobrych znajomości nidgy za wiele, co nie?
![]() |
|||
06-24-2016, 09:30 AM
|
|||
|
|||
Oto, co ci mogę podpowiedziec ze spokojnym sumieniem, bezpiecznylapek.pl/oferta/kasowanie-danych-z-dyskow-twardych/, wal do nich śmiało, w dym, nie przejedziesz się.
|
|||
06-24-2016, 10:28 AM
|
|||
|
|||
Kasoanie danych?! A ja chcę tylko ocenić, czy z moim laptopem da się coś zrobić, a nie kasować..
|
|||
06-24-2016, 12:29 PM
|
|||
|
|||
Spoko, nie panikuj człowieku, wszystko ejst w porządku, po prostu taki link akurat miałem, firma ma przecież rozległą działalność, jak wszystkie. Akurat Bezpieczny Lapek w usługach komputerowych w Warszawie zdecydowanie nei ma sobie równych, no firma rządzi i wymiata pod względem kompleksowości podejścia do tematów. Serio, nie zalewam.
|
|||
06-24-2016, 02:42 PM
|
|||
|
|||
Witam, mam pytanie do was, może wiecie – czy dziś można zamówić naprawę komputera w domu? FImry jeszcze wysyłają ludzi do klientów?
|
|||
06-24-2016, 04:38 PM
|
|||
|
|||
No na ile dobrze mi się wydaje, to tak, jak najbaridzje, przecież nie można oczekiwać, że klient weźmie duży komp stacjonarny i przyjedzie nim do punktu napraw..
|
|||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|