Do wymiany tylna belka Citroen Berlingo – gdzie najtaniej? |
04-25-2017, 07:00 AM
|
|||
|
|||
Do wymiany tylna belka Citroen Berlingo – gdzie najtaniej?
W końcu się stało... do wymiany tylna belka w Citroenie Berlingo. Czytałem że nie jest to tania rzecz wiec prosiłbym o podpowiedzi gdzie w okolicach Wrocławia można postawić autko do naprawy żeby zrobili to tanio i szybko.
|
|||
04-25-2017, 07:22 AM
|
|||
|
|||
Nie zazdroszcze bo to jedna z droższych czesci zawieszenia. Jak dobrze pójdzie to uda ci sie znaleźć mechanika który naprawi za kase mniejszą niż wartość samochodu dlatego rozważ zakup czegoś nowszego co nie jest oparte o belkę bo to dziadostwo niestety lubi sie psuć. Pozdrawiam.
|
|||
04-25-2017, 08:10 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2018 11:10 PM przez patiotv.)
|
|||
|
|||
Cześć. Chyba nie do końca wiesz jakie zalety niesie z sobą tylna belka Citroen Berlingo ma dzieki temu płaski, bardzo użyteczny bagażnik, a trzyma się drogi jakbyś jeździł po szynach. Fakt że czasami się to psuje jak każda część w każdym samochodzie ale można ją zregenerować za grosze w porównaniu do cen nowych belek i mieć świety spokój na lata. Zrobisz to na przykład tu - tylnabelkapolska.pl/cennik/citroen/tylna-belka-citroen-berlingo/. Korzystałem dwa razy – przy firmowym i prywatnym aucie i jestem zadowolony bo naprawdę aż się gorąco robi jak człowiek liczy ile musiałby wydać na nowe części.
|
|||
04-25-2017, 09:18 AM
|
|||
|
|||
Znam ten warsztat bo zamawiałam u nich regenerację belki do mojej cytrynki i też jestem bardzo zadowolona. Za nieduże pieniadze znów można nią normalnie jeździć a do tego wydaje mi sie ze radzi sobie nawet lepiej niż przed usterką
![]() |
|||
04-25-2017, 12:03 PM
|
|||
|
|||
Trudno powiedzieć bo każde auto jest inne. Może w Twoim przypadku belka była już na jakimś etapie zuzycia zanim rozleciała się na dobre stąd takie odczucie zmiany. Pozostaje sie cieszyc ze jest w porządku i dobrze sie jeździ.
|
|||
04-25-2017, 12:24 PM
|
|||
|
|||
Wszystko się zgadza tylko że piszesz o regeneracji a ja bym tak nie ufał odnawianym częściom. Skoro już raz się zepsuły to kolejna usterka jest kwestią czasu.
|
|||
04-25-2017, 02:43 PM
|
|||
|
|||
Nie mogę się z Tobą zgodzić ale to nie ty potrzebujesz pomocy żeby Cię przekonywać
![]() ![]() |
|||
04-25-2017, 04:32 PM
|
|||
|
|||
Dziękuję za polecenie firmy, w przyszłym tygodniu wyślę do nich belkę. Nawet jeśli przyjdzie mi naprawiać 5 razy to i tak wyjdę na plus ;]
|
|||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|