Czy znacie dobrego adwokata we Wrocławiu? |
03-06-2017, 03:46 AM
|
|||
|
|||
Czy znacie dobrego adwokata we Wrocławiu?
Chodzi o sprawę rozwodową. Potrzebny jest dobry specjalista z tego zakresu
|
|||
03-06-2017, 04:24 AM
|
|||
|
|||
To rozumiem że spodziewasz się ciężkiej przeprawy?
|
|||
03-06-2017, 07:02 AM
|
|||
|
|||
Łatwo na pewno nie będzie bo rozwód musi być z orzekaniem o winie, do tego podział majątku i opieki nad dzieckiem. Chcę mieć jak najwięcej korzyści po trudnym i nieudanym (nie z mojej winy) małżeństwie więc potrzebuję naprawdę dobrego prawnika który mi to zapewni
|
|||
03-06-2017, 09:01 AM
|
|||
|
|||
Ale wiesz, to nie tylko od prawnika zależy…
|
|||
03-06-2017, 11:36 AM
|
|||
|
|||
Wiem, ale od prawnika zależy bardzo dużo i mój były mąż, tzn. już niedługo mam nadzieję były ma dobrego prawnika kolegę, ja nie mam nikogo takiego znajomego więc szukam komuś komu będę mogła tak samo zaufać i kto jest szczególnie zręczny w takich sprawach
|
|||
03-06-2017, 02:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-16-2018 08:49 PM przez patiotv.)
|
|||
|
|||
Tutaj masz link do adwokata z Wrocławia specjalizującego się w sprawach rozwodowych, podziale majątku i podziale opieki nad dzieckiem (btw, to chyba wszystkiego nie robi się na jednej rozprawie tylko chyba najpierw rozwód, a opieka nad dzieckiem potem ale pewny nie jestem): adwokacirozwodowi.pl Na tej stronie jest też wiele artykułów poradnikowych na temat różnych opcji przy rozwodzie, może coś z tego także będzie dla Ciebie pomocne. Życzę powodzenia i wytrwałości
|
|||
03-06-2017, 05:13 PM
|
|||
|
|||
Dziękuję bardzo, przyda się, artykuły na pewno też, do tej pory się nie rozwodziłam
![]() |
|||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|